Terugbetalingsbeleid

Ruilen en retourneren

Helaas niet tevreden over je bestelling? Wij helpen je graag verder.

Al onze bestellingen kunnen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Wel hanteren wij een aantal voorwaarden, zorg bijvoorbeeld dat de originele verpakking bewaard blijft en geef het altijd even aan bij de klantenservice.

14 dagen bedenktermijn

Bij Let Us Be loop je geen enkel risico. Voor elk online besteld artikel geldt een bedenktermijn van 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in nadat de bestelling bij je is afgeleverd. Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop en is het product ongebruikt en onbeschadigd, dan kan je het, zonder opgaaf van redenen, aan ons retourneren. Wij adviseren altijd de verzenddoos en de originele pakking voorzichtig open te maken, zodat je deze weer kunt gebruiken als je de bestelling wilt terugsturen. Mocht je iets willen retourneren? Geef dit dan altijd even aan bij onze klantenservice. Na deze melding heb je nog eens 14 dagen om je bestelling te retourneren. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen zullen wij het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na de retour melding, terugstorten.

Ruilen?

Wil je een verkregen artikel ruilen omdat deze tijdens vervoer is beschadigd of bijvoorbeeld omdat je toch liever een andere hebt, dan is dat natuurlijk mogelijk. Neem in dit geval even contact op met onze klantenservice. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kan je gebruik maken van het contactformulier op onze klantenservice pagina.

Klachtafhandeling

Wij verwerken je bestelling ten alle tijden met de grootst mogelijke zorg. Mocht er toch onverhoopt iets niet naar wens zijn verlopen, dan kan je op onze klachten pagina onze klachtafhandeling procedure inzien.

De waardering van www.letusbe.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
× Heb je een vraag? Stuur ons een appje!