Het strandlaken is natuurlijk een must-have op het strand. Tijdens een heerlijke zomerdag een dagje op het strand liggen, dat doen we graag. Heb je een dagje vrij en is het heerlijk strandweer? Vergeet dan niet de nodige spullen mee te nemen, zoals een strandlaken. Het ronde strandlaken is de zomerhit van 2020. Het ronde laken is origineel en multifunctioneel. Waarom?

Strand - Zomer - Let Us Be

Met het ronde strandlaken niet nodig mee te draaien met de zon

Als je een aantal uur op het strand rondbrengt dan zal de zon aan het eind van je strandbezoek op een andere plek aan de hemel staan dan aan het begin. Lig je net lekker, moet je weer opstaan om je laken te verleggen. Herkenbaar? Steeds je rechthoekige handdoek meedraaien met de zon is met een rond badlaken niet nodig, want hij ligt altijd goed! Dan hoef je alleen nog maar zelf anders te gaan liggen als de zon is gedraaid.

 

Sfeer op het strand, festival of in je eigen tuin

Naast dat je er op kan zitten of liggen, kan een ronde variant van het strandkleed ook gebruikt worden om op te genieten tijdens een festival. De lakens hebben vaak een vrolijke en gezellige print, dat direct zorgt voor een heerlijk sfeertje. Zomerse sfeer creëren in je tuin? Drapeer zo’n mooi rond strandlaken eens als tafelkleed over je tuintafel. Of leg hem over je tuinbank. Het ziet er direct gezellig uit.

Naast dat je de ronde lakens op het strand, op een festival of als sfeermaker in jouw eigen tuin kan gebruiken, is picknicken op zo’n sfeervol strandlaken ook heel gezellig.

Strandlaken Bohemian Multi - Let Us Be Strandlaken Bohemian Zwart-Wit - Let Us Be Strandlaken Scandinavian Turquoise - Let Us Be Strandlaken Bohemian Bauw - Let Us Be Strandlaken Retro Flower Wit - Let Us BeStrandlaken Bohemian Oranje - Let Us Be  Strandlaken Scandinavian Crème - Let Us Be Strandlaken Scandinavian Blauw - Let Us Be

Groot genoeg voor meerdere personen

Ga je met meerdere personen naar het strand, dan zou je wellicht normaal gesproken meerdere badlakens meenemen. Daar past namelijk vaak maar één persoon op. De grote ronde strandlakens zijn vaak wél geschikt voor meerdere personen. Je kan bijvoorbeeld makkelijk met twee of meer personen op de strandlakens die we aanbieden in onze webshop, klik hier om ons aanbod strandlakens te zien. De grote maat van de lakens zijn ook zeer handig voor tijdens een picknick. Gezellig met het gezin op een picknickkleed in het zonnetje. Krijg je er al zin in?

Gebruik het strandlaken als omslagdoek

Heb je net een frisse duik in het water genomen? De ronde strandlakens zijn ook zeker te gebruiken als omslagdoek. Ben je klaar met zonnen en wil je op het terras een hapje gaan eten? Til het laken op en sla hem om je heen. Daarmee straal jij tijdens het diner gegarandeerd!

De waardering van www.letusbe.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
× Heb je een vraag? Stuur ons een appje!