Retourneren

Retourneren?
Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen, omdat het product toch niet bevalt of misschien er een andere rede is waarom je de bestelling toch niet wilt hebben. Je hebt recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van rede te annuleren. 

Na retourmelding heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Het prodcut kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief initiële verzendkosten gecrediteerd. Enkel de retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via klantenservice@letusbe.nl. Ook kun je gebruik maken van het modelformulier. Deze kan je vinden onderaan de Algemene Voorwaarden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met klantenservice@letusbe.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kan je gebruik maken van het contactformulier op onze contactpagina.

De waardering van www.letusbe.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
× Heb je een vraag? Stuur ons een appje!