In deze blog vertelt bevriende ondernemer Marasol.nl over zichzelf.

Marasol.nl is een webwinkel voor raambekleding op maat. In het uitgebreide assortiment vind je raamdecoratie voor bijna ieder raamtype: vouwgordijnen, (duo) rolgordijnen, aluminium en houten jaloezieën, plisségordijnen en verticale lamelgordijnen in PVC, stof en aluminium. Alles van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit en tot op de mm nauwkeurig op maat gemaakt, perfect passend voor jouw ramen. Ook voor ramen met een schuine zijde of bocht, plafondramen, lichtstraten, koepels en kunststof draaikiepramen hebben ze een oplossing. 

Alle collecties bestaan uit vele bedieningsopties, structuren en kleuren. Van mat zwarte (handmatig of elektrisch bediende) jaloezieën tot grijs of blauw geweven plisségordijnen met handgreep, koord of elektrische bediening. 

 

marasol.nl

 

Marasol is een familiebedrijf, opgericht door Martin (70) en zijn dochter Anna (40). Martin houdt zich bezig met de achterkant van de website en Anna is het aanspreekpunt van Marasol. Als je Marasol belt, krijg je dan ook altijd Anna aan de telefoon. Zij begeleidt alle bestellingen van oriëntatie tot aflevering en blijft ook na de verkoop je aanspreekpunt. Als je het lastig vindt een keuze te maken of te bepalen wat het beste bij je ramen past, helpt ze je graag. 

Omdat het lastig kan zijn te bepalen welke kleuren het beste bij de rest van je interieur passen, mag je bij Marasol vrijblijvend een aantal gratis kleurstalen aanvragen. Deze worden binnen een werkdag naar je opgestuurd, zodat je thuis op je gemak de kleuren en structuren kunt vergelijken. Marasol beantwoordt alle e-mails binnen een werkdag en werkt niet met vaste openingstijden. Als je buiten kantooruren een vraag hebt, kun je deze per mail of telefoon stellen. Als Anna in de gelegenheid is zal ze deze meteen beantwoorden. 

De levertijd is erg kort, binnen 5 tot 10 werkdagen wordt het op maat bestelde product al bij je afgeleverd, zónder verzendkosten.

De waardering van www.letusbe.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
× Heb je een vraag? Stuur ons een appje!